Grand Café Hermes zoekt Medewerker Bediening! [Vacature vervuld]Grand cafe Hermes
The Job Bar

Ruim 22 jaar geleden kocht Peter Hermes een stuk grond pal voor station Amsterdam Sloterdijk. Zijn missie destijds: een sfeervolle horecaplek creëren middenin de kantoorjungle van Amsterdam-West. En of dat gelukt is. Grand Café Hermes is dé ontmoetingsplaats geworden voor iedereen die in de buurt werkt of even tot rust wil komen tijdens het reizen. En wie een (bij)baan zoekt, opgelet: er is momenteel plek voor nieuwe enthousiaste medewerkers in de bediening!

Let op: Deze vacature is inmiddels vervuld

Een gezellige spot middenin zakencentrum

Door de locatie van Grand Café Hermes bestaat het publiek grotendeels uit reizigers en zakenlieden. Binnen of op het terras in de prachtige tuin eromheen genieten zij er van de met zorg bereide lunches en diners. En waar ook graag van genoten wordt bij Hermes: borrels! De zaak wordt regelmatig door bedrijven afgehuurd voor gezellige zakelijke borrels. Op deze avonden is het grand café niet toegankelijk voor ander publiek, zodat het personeel de gasten een optimale service kan bieden. En omdat dat soort feestjes gewoon héél gezellig – en soms een tikkeltje luidruchtig – zijn! Om 23:00 uur zal het feestje trouwens ergens anders verder moeten gaan, want dan sluit de zaak.

Alleen de beste producten

Peter hecht veel waarde aan de kwaliteit en herkomst van de producten die worden geserveerd. Zo komt het rundvlees (van zogeheten “dubbeldoel koeien”) van de ambachtelijke slagerij Schoen, wordt de vis vers in de Noordzee gevangen en komt het varkensvlees rechtstreeks uit Noord-Holland. De specialiteit van het huis zijn trouwens de spareribs. En gastvrij als Peter is, liet hij ons gelijk de zoete en de pittige variant proeven. We moeten toegeven: ze zijn inderdaad overheerlijk! Wij snappen wel waarom Hermes zulke goede reviews krijgt op Tripadvisor!

Nieuwe Medewerker Bediening gezocht

Bij Hermes hebben ze eigenlijk nooit last gehad van personeelstekort. Veel mensen die er komen werken, blijven namelijk lang. Met een reden: het is er erg fijn werken door de gezellige en open werksfeer, maar het helpt ook zeker mee dat nooit in het weekend en ‘s nachts gewerkt hoeft te worden. En ook op feestdagen is de zaak dicht. Hierdoor houden werknemers een mooie balans tussen werk en privé. Waar in de horeca vind je die luxe?! Het is dus eigenlijk een buitenkansje dat er nu plek is om bij deze fijne werkgever aan de slag te gaan!

Enthousiasme en gastvrijheid

Grand Café Hermes is open van maandag tot en met vrijdag. Voor de shift van 15:00-23:00 uur wordt personeel gezocht. Het maakt niet uit of je fulltime of parttime aan de slag wilt gaan, beide is mogelijk. Heb je ervaring in de bediening? Helemaal super! Maar ook als je dat niet hebt, ben je van harte welkom. Het belangrijkst vindt Peter dat je enthousiast bent, graag wilt leren en gastvrijheid in je hebt. Dus aarzel niet om te solliciteren als je nog geen of weinig ervaring hebt!

Deze vacature is inmiddels vervuld

Er is inmiddels een geschikte kandidaat gevonden voor deze functie. Je kun daarom niet meer reageren op deze vacature. Bekijk ons job overzicht voor andere leuke vacatures!

Naar job overzicht  Deel dit artikel:
  Naar blogoverzicht