Ontdek onze vernieuwde opties voor het vinden van horecapersoneelVernieuwde opties
The Job Bar

Het terrasseizoen is weer geopend en daar zijn we natuurlijk superblij mee! Tegelijkertijd weten we dat warmer weer ook een uitdaging met zich meebrengt voor horecaondernemers: grotere drukte betekent vaak dat er extra personeel nodig is. En nieuw personeel vinden is anno 2019 geen gemakkelijke opgave. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het met de inzet van de juiste middelen moet lukken!

Nieuw personeel ligt niet meer voor het oprapen

Vroeger was een oproepje in je kennissenkring of een briefje ‘personeel gezocht’ op het raam vaak al genoeg om nieuwe medewerkers te vinden. Tegenwoordig kost het veel ondernemers grote moeite. Het aanbod aan (horeca)vacatures is dan ook groter dan ooit en dus ook de keuze voor werkzoekenden. De kunst is ervoor te zorgen dat jouw potentiële nieuwe medewerker 1. jouw vacature überhaupt te zien krijgt en 2. verleid wordt om op jouw vacature te solliciteren.

Onze dienstverlening is precies daarop gericht

The Job Bar is een vacaturebank, maar eigenlijk zijn we meer dan dat. Wat ons betreft moet je vacature niet alleen zichtbaar zijn, maar ook gezien worden. En dat lukt alleen als je net iets meer doet dan de rest. Als je vacature het juiste publiek bereikt, opvalt tussen alle andere en werkzoekenden bovendien weet te overtuigen. En met onze vernieuwde aanvullende opties krijg je dat voor elkaar, want daarmee pak je precies die zaken aan. Laat ons je helpen!

Nieuw: Jij kiest zelf wat je afneemt

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om alleen jouw vacature te plaatsen in onze vacaturebank. En dat is van nu af aan voor altijd helemaal gratis. Dat niet alleen, we delen jouw vacature ook standaard gratis met onze community via onze Facebook-, Instagram en Twitterpagina. Wil je dat jouw vacature nog veel meer mensen bereikt en extra opvalt in onze vacaturebank? Dan kun je nu heel eenvoudig een of meerdere van onze aanvullende opties afnemen:

Advertenties op social media

Via een krachtige advertentiecampagne op Facebook en Instagram verspreiden wij jouw vacature onder duizenden personen binnen jouw doelgroep. Zo vergroot je de kans aanzienlijk dat jouw potentiële nieuwe medewerker jouw vacature ziet. En daar hoef je zelf niets voor te doen, want dat nemen we helemaal voor je uit handen. Van het ontwikkelen van een overtuigde advertentie tot het bepalen van het juiste publiek. Lees meer

Promotioneel blogartikel

In een vacaturetekst kan je misschien net niet genoeg benadrukken hoe fantastisch jouw vacature en horecagelegenheid is. Of je bent zelf niet zo sterk in het schrijven van een overtuigende tekst. Laat ons dan een blogartikel schrijven waarin je jouw vacature en horecazaak écht kunt verkopen. Wij komen bij je langs, schrijven een overtuigend artikel en brengen het onder de aandacht via advertenties op social media. Lees meer

Plaatsing als Top Job

Zorg ervoor dat meer mensen jouw vacature zien door hem extra te laten opvallen in onze vacaturebank. Door te kiezen voor een plaatsing als Top Job krijgt jouw vacature een opvallende Top Job-vermelding én een prominente plek in het vacatureoverzicht. Lees meer

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Je kunt vanaf nu, wanneer je een vacature plaatst, heel gemakkelijk aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken. En hadden we al gezegd dat we heel scherp geprijsd zijn?

  Lees meer over onze aanpak
  Lees meer over de aanvullende opties
  Bekijk de tarieven
  Plaats direct een vacature

Contact and follow us

Heb je vragen of wil je ergens meer informatie over? Kijk dan even of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat of neem contact met ons op. We helpen je graag!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van The Job Bar? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Vinden wij leuk!Deel dit artikel:
  Naar blogoverzichtInteresse in een baan in de horeca? Bekijk dan snel het job overzicht!

Bekijk jobs