Yes, The Job Bar is live!champagne glazen
The Job Bar

Eindelijk kunnen we het van de daken schreeuwen: The Job Bar is live! En daar zijn wij heel erg blij mee. We kunnen namelijk niet wachten om de Amsterdamse horeca kennis te laten maken met dé horecavacaturebank van Amsterdam.

Voor werkgevers

De horeca in Amsterdam is de afgelopen jaren ontzettend gegroeid. En blijft voorlopig ook doorgroeien. Dat is natuurlijk fijn! Tegelijkertijd zorgt deze groei ervoor dat veel zaken te maken krijgen met personeelstekort. Veel ondernemers vinden het lastig om het juiste publiek te bereiken met hun vacature. Juist voor deze ondernemers zijn wij The Job Bar gestart. Zij plaatsen hun vacature(s) eenvoudig op The Job Bar en wij zorgen ervoor dat deze werkzoekenden bereikt. Meer weten?

Voor werkzoekenden

Aan de andere kant willen wij werkzoekenden één platform bieden met de leukste horecavacatures in Amsterdam. Niet meer eindeloos het web afstruinen naar de horecabaan die bij je past, maar in één overzicht gemakkelijk filteren en vergelijken. En vind je de perfecte baan, dan kun je eenvoudig direct solliciteren. Naar job overzicht

Blijf op de hoogte

We willen het voor iedereen gemakkelijk maken om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures. Daarom kun je ons volgen op Facebook en Instagram. Je krijgt dan automatisch een melding als er een nieuwe vacature geplaatst is. Je kunt natuurlijk ook altijd zelf even een kijkje nemen in het job overzicht.

Heb je vragen, opmerkingen of iets anders dat je graag met ons wilt delen? Neem dan gerust contact met ons op!

Cheers!Deel dit artikel:
  Naar blogoverzichtInteresse in een baan in de horeca? Bekijk dan snel het job overzicht!

Bekijk jobs