Disclaimer


Wij doen ons uiterste best ervoor te zorgen dat alle informatie en gegevens op The Job Bar actueel, juist en betrouwbaar zijn. Ook streven we naar een optimale werking en toegankelijkheid van de website. Het zou echter kunnen voorkomen dat er enige onjuistheden en onvolledigheden op de website staan of dat de website niet naar behoren werkt.

Wij garanderen dan ook niet:

  • dat de informatie en gegevens op de website altijd volledig, actueel, juist en betrouwbaar zijn;
  • dat de website altijd zonder onderbrekingen of storingen toegankelijk is;
  • dat toegezonden e-mails, berichten via het contactformulier op de website of andere elektronische berichten tijdig door ons worden ontvangen en verwerkt.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die voortvloeit uit bovenstaande situaties.

Houd bij gebruik van onze website daarnaast rekening met de volgende punten:

  • Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op ieder moment aan te passen;
  • Het is niet toegestaan om informatie op onze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming over te dragen, openbaar te maken, te verveelvoudigen, te bewerken of te verspreiden voor commerciële doeleinden;
  • Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor informatie die afkomstig is van derden en/of informatie op websites van derden waarnaar wij verwijzen (bijvoorbeeld via een hyperlink, banner of button);
  • Op het gebruik van de website/dienst en deze disclaimer is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Contact

Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van onze website? Stuur dan een PB via Facebook, mail naar info@jobbar.nl of gebruik het contactformulier.
Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 30 januari 2019