Onze opties voor jouw vacature


Bij The Job Bar kun je terecht voor diensten die jou helpen nieuw horecapersoneel te vinden. Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw vacature zichtbaar is, gezien wordt, opvalt en overtuigt. Hieronder lees je hoe we dat doen. Bij de betaalde opties kan je uitgebreidere informatie lezen door op de link eronder te klikken.

Ben je op zoek naar onze tarieven? Bekijk dan de Tarieven-pagina.

Jouw vacature in onze vacaturebank

The Job Bar is in de eerste plaats een vacaturebank. Een moderne en gebruiksvriendelijke vacaturebank, speciaal gericht op de Amsterdamse horeca. Een vacature plaatsen is bij ons altijd gratis en de duur van de plaatsing is standaard 183 dagen. Onderaan jouw vacature vinden bezoekers een sollicitatieformulier, zodat geïnteresseerden direct kunnen solliciteren. Sollicitaties komen vervolgens rechtstreeks bij jou in je mailbox binnen. Zodat je zelf de kandidaten kunt selecteren die je wilt uitnodigen voor een gesprek.

Jouw vacature gedeeld via social media

Uiteraard zijn wij actief op social media. We hebben een Facebook-, Instagram- en Twitterpagina en de netwerken die wij hier opbouwen groeien continu. Iedereen kan ons op social media volgen om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe vacatures. Elke vacature die op The Job Bar wordt geplaatst delen wij namelijk op al onze socialmediakanalen. Denk daarbij aan een post op Facebook, een Story en post op Instagram en een post op Twitter. Hiervoor hoef je niet te betalen: wij doen dit gratis als je jouw vacature bij ons plaatst.

Jouw vacature verspreid via advertenties

Wil je er zeker van zijn dat jouw vacature veel mensen bereikt? Dan kun je ervoor kiezen om ons jouw vacature te laten verspreiden via betaalde advertenties. Met een krachtige advertentiecampagne op Facebook en Instagram brengen wij jouw vacature onder de aandacht van jouw doelgroep. Wij nemen dit helemaal voor je uit handen. Van het ontwikkelen van een overtuigende advertentie tot het bepalen van het juiste publiek. Ook bekijken we dagelijks hoe de campagne het doet en sturen we deze zonodig bij.

Lees meer over deze optie

Jouw vacature gepromoot via blogartikel

Soms wil je net iets meer vertellen over de functie die je beschikbaar hebt of over je horecagelegenheid, dan je kwijt kunt in een vacature. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om ons een blogartikel te laten schrijven over jouw vacature en horecagelegenheid. We komen langs om de gelegenheid te bekijken en de sfeer te proeven. Vervolgens schrijven we een artikel waarin we de lezer enthousiast maken voor jou te komen werken. Bovendien verspreiden wij het artikel gedurende 7 dagen via betaalde advertenties op Facebook en Instagram voor een vaste, lage prijs.

Lees meer over deze optie

Jouw vacature geplaatst als Top Job

In onze vacaturebank kunnen werkzoekenden filters gebruiken om eenvoudig de vacatures te vinden die voldoen aan hun wensen. De vacatures worden vervolgens getoond van nieuw naar oud. Wil jij jouw vacature extra laten opvallen in onze vacaturebank? Kies er dan voor om jouw vacature te plaatsen als “Top Job”. Dan krijgt jouw vacature een opvallende Top Job-vermelding en wordt hij bovenaan in het overzicht getoond, vóór de reguliere vacatures.

Lees meer over deze optie