Al 250+ sollicitaties doorgestuurd!

The Job Bar voor uitzendbureaus

Vergroot het bereik van jouw vacatures


The Job Bar is dé vacaturebank waar werkzoekenden hun nieuwe horecabaan in Amsterdam vinden. Dit maakt ons platform een interessant kanaal voor uitzendbureaus die horecabedrijven in Amsterdam bedienen. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Lees meer

Plaats vacatures

Maak gebruik van onze vacaturebank

Onze voordelen voor uitzendbureaus:

Vacaturebank speciaal voor de horeca

Onze vacaturebank is puur gericht op horecavacatures in Amsterdam. Daardoor is ons publiek zeer specifiek en relevant.

Ook vermelding op onze social media kanalen

Wij plaatsen jouw vacature in onze vacaturebank, maar besteden daarnaast ook altijd aandacht aan jouw vacature op Facebook, Instagram en Twitter.

Sollicitaties direct doorgestuurd via e-mail

Onder iedere vacature plaatsen wij een formulier waarmee bezoekers eenvoudig kunnen solliciteren. Sollicitaties ontvang jij direct in je mailbox.

Hoe het werktVacatures plaatsen namens een uitzendbureau kan op twee manieren: tot 5 vacatures per keer voor een vast bedrag per vacature of door het afnemen van een pakket voor grotere aantallen vacatures.

Eenmalige plaatsing


Heb je over het algemeen weinig horecavacatures? Plaats jouw vacatures dan via een eenmalige plaatsing. Je kunt tot 5 vacatures plaatsen voor een vast bedrag per vacature. Mocht je later meer horecavacatures hebben, dan kun je natuurlijk alsnog een pakket afnemen.

Diverse pakketten


Heb je gedurende het jaar veel horecavacatures? Kies dan voor een pakket. Dat is per vacature goedkoper dan eenmalige plaatsingen. En makkelijker: je krijgt toegang tot jouw eigen formulier waarmee je eenvoudig jouw vacatures plaatst. Pakketten blijven een half jaar geldig.

Geen extra kosten


Bij ons zit je nergens aan vast en heb je niet te maken met terugkerende kosten. Je betaalt alleen eenmalig voor de plaatsing van vacatures (bij eenmalige plaatsingen) of voor het pakket dat je afneemt. Wij vragen daarnaast ook geen vergoeding voor via ons vervulde vacatures.


Onze tarieven*

Eerlijke en heldere tarievenZonder pakket
per vacature:
€17,50
Pakket 1
20 vacatures:
€300
Pakket 2
50 vacatures:
€625
Pakket 3
100 vacatures:
€1000

* Vermelde bedragen zijn exclusief 21% btw
Naar aanvraagformulier

Meer over onze tarieven

Ontvang sollicitaties real-time in je mailbox

Geïnteresseerden kunnen direct solliciteren


Wij voorzien iedere vacature van een sollicitatieformulier, zodat geïntereseerden meteen gemakkelijk kunnen solliciteren. Jij bepaalt als werkgever wat je van de sollicitant wilt ontvangen en het sollicitatieproces handel je zelf af. Wij zitten hier niet tussen.

Plaats nu jouw vacatures

Het is zo gebeurd


Bereik meer werkzoekenden met jouw vacatures!

Vacatures plaatsen