Tarieven voor uitzendbureaus


Als je gebruikmaakt van The Job Bar, maak je gebruik van een gespecialiseerde vacaturebank, puur gericht op de horeca. Onze bezoekers zijn enkel op zoek naar een baan in de horeca en dus erg relevant voor horeca-uitzendbureaus. Wij vragen uitzendbureaus daarom een kleine bijdrage voor het plaatsen van vacatures in onze vacaturebank.

Vacatures plaatsen met of zonder pakket

Uitzendbureaus kunnen op twee manieren vacatures bij ons plaatsen: via eenmalige plaatsingen of door een pakket af te nemen. Met een pakket betaal je in verhouding minder per vacature. Ook krijg je je eigen persoonlijke formulier waarmee je jouw vacatures kunt plaatsen. Het voordeel hiervan is dat je niet steeds je contact- en factuurgegevens hoeft in te vullen. Pakketten blijven 183 dagen geldig.

Onze tarieven*

Zonder pakket

Wanneer je zonder pakket vacatures wilt plaatsen, betaal je €17,50 per vacature. Je kunt tot maximaal 5 vacatures per keer indienen.

Pakket 1

Pakket 1 geeft recht op het plaatsen van 20 vacatures. Voor dit pakket betaal je €300. Dat is omgerekend €15 per vacature.

Pakket 2

Pakket 2 geeft recht op het plaatsen van 50 vacatures. Voor dit pakket betaal je €625. Dat is omgerekend €12,50 per vacature.

Pakket 3

Pakket 3 geeft recht op het plaatsen van 100 vacatures. Voor dit pakket betaal je €1000. Dat is omgerekend €10 per vacature.
 
* Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Meer informatie

Wil je meer weten over hoe het plaatsen van vacatures namens een uitzendbureau precies in zijn werk gaat? We leggen het je graag uit!