Ons verhaal


“Nieuw horecapersoneel vinden is niet gemakkelijk… Maar met de inzet van de juiste middelen moet het lukken.”

De horeca in Amsterdam groeit razendsnel. Er komen continu nieuwe zaken bij (wat wij als Amsterdamse Bourgondiërs natuurlijk heel leuk vinden!), de bezoekersaantallen nemen toe en er wordt meer uitgegeven. We zijn blij dat het zo goed gaat met de horeca! Tegelijkertijd zien we de uitdagingen die deze ontwikkelingen met zich mee brengen voor horecaondernemers: hoe vind je personeel voor je nieuwe zaak of extra krachten om de toenemende drukte op te vangen?

Heel veel horecagelegenheden zijn op zoek naar personeel, maar personeel vinden is anno 2019 geen gemakkelijke opgave… De eerste zaken hebben de deuren zelfs al moeten sluiten wegens het personeelstekort. In andere zaken worden flexibele, duurdere krachten ingezet. Maar hoe vind je als ondernemer nieuw vast personeel? Personeel dat de kaart door en door kent? Personeel dat een band kan opbouwen met het team, het bedrijf en de (vaste) gasten?

Wij zijn The Job Bar gestart omdat we horecagelegenheden met personeelstekort een handje willen helpen. We zijn in de eerste plaats een vacaturebank, maar eigenlijk zijn we meer dan dat. We geloven namelijk dat je alleen nieuwe medewerkers vindt als je net iets meer doet. Als je ervoor zorgt dat jouw vacature echt gezien wordt, opvalt en werkzoekenden weet te overtuigen. Dat bereik je door de juiste middelen in te zetten en daarom bieden wij diverse aanvullende diensten aan.

Onze missie is ervoor te zorgen dat The Job Bar hét platform wordt waar horecagelegenheden met personeelstekort en werkzoekenden elkaar vinden. De eerste keus voor horecagelegenheden voor het plaatsen van vacatures en hét startpunt voor werkzoekenden in hun zoektocht naar een nieuwe horecabaan in Amsterdam. En om dat te bereiken werken we elke dag met passie aan het verbeteren van onze website en diensten en het opbouwen van een community.
 

Meer weten?

Wil je ons wat vragen, iets met ons delen of met ons samenwerken? Neem gerust contact met ons op! En kijk gerust verder op onze website:

Ik zoek een horecajob        Ik zoek horecapersoneel