Hoe plaats je vacatures namens een uitzendbureau


Wil je namens een uitzendbureau vacatures plaatsen op The Job Bar? Dat kan op twee manieren. Je kunt vacatures plaatsen voor een vast bedrag per vacature (tot maximaal 5 vacatures per keer) of je kunt een pakket afnemen. Met een pakket kan je tegen een eenmalige betaling gedurende een half jaar 20, 50 of 100 vacatures plaatsen. Dit is een slimme keuze als je gedurende het jaar veel horecavacatures hebt, omdat je dan minder betaalt per vacatureplaatsing.

Vacatures plaatsen zonder pakket

Wil je liever geen pakket afnemen, dan kan je via ons aanvraagformulier voor uitzendbureaus eenvoudig jouw vacatures bij ons indienen. Kies in het aanvraagformulier voor “Eenmalig enkele vacatures (tot 5)” en geef je aan hoeveel vacatures je wilt plaatsen. Vervolgens kan je de gegevens van jouw vacature(s) invullen. Hier lees je meer daarover.

Na het invullen van de vacaturegegevens heb je de mogelijkheid om een stuk tekst toe te voegen over het uitzendbureau en/of een bedrijfsafbeelding of -logo. Deze elementen worden vertoond op jouw werkgeverspagina, waarop bezoekers een overzicht kunnen vinden van jouw geplaatste vacatures (voorbeeld). Het indienen van een tekst en logo/afbeelding is niet verplicht.

Vervolgens vragen we nog even jouw contactgegevens voor al onze correspondentie en de factuurgegevens. Ten slotte dien je akkoord te gaan met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring. Als je dat gedaan hebt, kies je de gewenste betaalmethode: direct online (via iDEAL of creditcard) of per factuur. Hierna rond je de aanvraag af.

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst

Wij plaatsen de vacature(s) die je hebt ingediend uiterlijk de eerstvolgende werkdag nadat wij jouw betaling ontvangen hebben. Daarna besteden wij binnen 5 werkdagen aandacht aan jouw vacature(s) op ons Facebook-, Instagram- en Twitterkanaal.

Vacatures plaatsen met een pakket

Als je gedurende het jaar veel horecavacatures hebt, is het plaatsen van vacatures via een pakket voordeliger. En gemakkelijker, want je krijgt je een persoonlijk formulier op onze website waarmee je jouw vacatures kunt indienen. Je hoeft dan niet steeds jouw contact- en factuurgegevens op te geven. Wil je een pakket afnemen, kies in ons aanvraagformulier voor uitzendbureaus dan voor de optie “Vaker en meer vacatures”. Je kiest vervolgens voor hoeveel vacatureplaatsingen je een pakket wilt afnemen: 20, 50 of 100.

Hierna is het formulier hetzelfde als wanneer je geen pakket afneemt. Je kunt desgewenst een stuk tekst toe te voegen over het uitzendbureau en/of een bedrijfsafbeelding of -logo. Deze elementen worden vertoond op jouw werkgeverspagina, waarop bezoekers een overzicht kunnen vinden van jouw geplaatste vacatures (voorbeeld). Het indienen van een tekst en logo/afbeelding is niet verplicht.

We vragen je alleen nog even jouw contactgegevens en de factuurgegevens in te vullen. Daarna ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring en kies je de gewenste betaalmethode: direct online (via iDEAL of creditcard) of per factuur. Hierna rond je de aanvraag af.

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst

Nadat jouw betaling bij ons binnen is, ontvang je van ons een e-mail met daarin de toegangsgegevens tot jouw eigen formulier waarmee je jouw vacatures kunt plaatsen. Met dit formulier kan je eenvoudig jouw vacatures indienen, zonder dat je steeds opnieuw je contact- en factuurgegevens hoeft in te vullen. De eerstvolgende werkdag nadat je via jouw persoonlijke formulier een vacature indient, staat deze in onze vacaturebank. Binnen 5 werkdagen besteden wij daarnaast aandacht aan jouw vacature op Facebook, Instagram en Twitter.

Het persoonlijke formulier houdt bij hoeveel vacatures je hebt ingediend. Het formulier stopt automatisch met werken waneer het maximale aantal vacatures waarop het afgenomen pakket recht geeft, is bereikt. Je kunt dan desgewenst een nieuw pakket afsluiten.

Hoe worden vacatures getoond

Vacatures van uitzendbureaus plaatsen wij op dezelfde manier op onze website als vacatures van horecagelegenheden zelf. De vacatures op onze website hebben allemaal hetzelfde format. Dit doen we om ervoor te zorgen dat iedere vacature er netjes en overzichtelijk uitziet. En om het lezers makkelijk te maken om de vacatureteksten te kunnen scannen. Bekijk hier een voorbeeldvacature.

Op te geven vacaturegegevens

Om een zo volledig mogelijke vacature te kunnen plaatsen – en om ervoor te zorgen dat jouw vacature vindbaar is via de filters – vragen wij het volgende:

  • Vertel iets over de functie
  • Vertel iets over de opdrachtgever(s)
  • Vestigingsplaats(en) van de opdrachtgever(s)
  • Onder welk type horeca valt de opdrachtgever?
  • Type dienstverband
  • Hoeveel jaar relevante werkervaring is vereist?
  • Functie beschikbaar voor zzp’ers?
  • Functie beschikbaar voor Engelstaligen?
  • Startdatum van de functie
  • Einddatum van de functie (optioneel)

Nog vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over onze mogelijkheden voor uitzendbureaus? Kijk dan nog even of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dat niet het geval, dan kan je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!