Veelgestelde vragen- Uitzendbureaus -


Vacatures plaatsen

Hoe plaats ik namens een uitzendbureau vacatures op The Job Bar?

Als je namens een uitzendbureau vacatures wilt plaatsen op The Job Bar, dan kan dit op twee manieren. Je kunt kiezen voor het eenmalig plaatsen van enkele vacatures (maximaal 5 vacatures per keer) of het afnemen van een pakket voor het plaatsen van meer vacatures gedurende een half jaar (20, 50 of 100 vacatures).

Vacatures plaatsen zonder pakket (tot 5 vacatures per keer)

Je kunt eenmalig tot 5 vacatures plaatsen op The Job Bar voor een vast bedrag per vacature.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Ga dan naar het aanvraagformulier voor uitzendbureaus en kies voor de optie ‘Eenmalig enkele vacatures (tot 5)’. Geef aan hoeveel vacatures je wilt plaatsen en vul alle vragen op het aanvraagformulier in. Ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring en geef aan of je direct online of per factuur wenst te betalen. Rond hierna jouw aanvraag af.

De eerstvolgende werkdag na ontvangst van jouw betaling staan jouw vacatures in onze vacaturebank. Binnen 5 werkdagen besteden wij daarnaast aandacht aan jouw vacatures op Facebook, Instagram en Twitter.

Vacatures plaatsen met een pakket (tot 20, 50 of 100 vacatures)

Heb je gedurende het jaar veel horecavacatures? Kies er dan voor om een pakket aan te schaffen. Dat is per vacature goedkoper dan eenmalige plaatsingen. En makkelijker: je krijgt toegang tot jouw eigen formulier waarmee je eenvoudig jouw vacatures plaatst. Pakketten blijven een half jaar geldig en je bepaalt gedurende deze periode zelf wanneer je jouw vacatures plaatst. Je hebt de keuze uit een pakket voor 20, 50 of 100 vacatureplaatsingen.

Wil je gebruikmaken van deze mogelijkheid? Ga dan naar het aanvraagformulier voor uitzendbureaus en kies voor de optie ‘Vaker en meer vacatures’. Geef aan welk pakket je wilt afnemen en vul alle vragen op het aanvraagformulier in. Ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en de Privacyverklaring en geef aan of je direct online of per factuur wenst te betalen. Rond hierna jouw aanvraag af.

Nadat jouw betaling bij ons binnen is ontvang je een e-mail met daarin de toegangsgegevens tot jouw eigen formulier waarmee je eenvoudig jouw vacatures plaatst. De eerstvolgende werkdag nadat jij op je persoonlijke pagina een vacature plaatst, staat deze in onze vacaturebank. Binnen 5 werkdagen besteden wij daarnaast aandacht aan jouw vacatures op Facebook, Instagram en Twitter.

Meer informatie over het plaatsen van een vacature namens een uitzendbureau

Kan ik mijn vacature namens een uitzendbureau gratis plaatsen op The Job Bar?

Als je namens een uitzendbureau vacatures plaatst op The Job Bar, dan betaal je daar een vergoeding voor. Kies je ervoor om vacatures te plaatsen zonder pakket, dan betaal je eenmalig een vast bedrag per vacature. Kies je voor een pakket, dan betaal je eenmalig de kosten van het pakket. Je hebt dus niet te maken met terugkerende kosten. Wij vragen daarnaast ook geen vergoeding voor via ons vervulde vacatures.

Meer informatie over het plaatsen van een vacature namens een uitzendbureau

Kan ik horecavacatures buiten Amsterdam ook plaatsen op The Job Bar?

Ook vacatures buiten Amsterdam kunnen worden geplaatst op The Job Bar. Wees je er wel van bewust dat The Job Bar op dit moment vooral bekend is onder werkzoekenden in Amsterdam en omstreken. In de nabije toekomst zijn wij echter van plan om ook actief te worden in andere steden.

Moet ik mij aanmelden of inschrijven bij The Job Bar als ik een vacature wil plaatsen namens een uitzendbureau?

Voor het plaatsen van een vacature op The Job Bar is geen aanmelding of inschrijving nodig.

Meer informatie over het plaatsen van een vacature namens een uitzendbureau

Hoe komt mijn vacature eruit te zien in de vacaturebank?

Vacatures van uitzendbureaus plaatsen wij op dezelfde manier op onze website als vacatures van horecagelegenheden zelf. De vacatures op onze website hebben allemaal hetzelfde format. Dit doen we om ervoor te zorgen dat iedere vacature er netjes en overzichtelijk uitziet. En om het lezers makkelijk te maken om de vacatureteksten te kunnen scannen. Bekijk hier een voorbeeldvacature.

Hoe besteden jullie aandacht aan mijn vacature op Facebook, Instagram en Twitter?

Op Facebook en Twitter posten wij een bericht dat volledig gewijd is aan jouw vacature. Deze post bevat een link naar jouw vacature in onze vacaturebank. Op Instagram plaatsen wij een Instagram Story die gaat over jouw vacature.

Wanneer staat mijn vacature online?

Heb je ervoor gekozen om eenmalig enkele vacatures te plaatsen op The Job Bar (zonder pakket)? Dan staan jouw vacatures online op de eerstvolgende werkdag nadat wij jouw betaling hebben ontvangen. Binnen 5 werkdagen besteden wij daarnaast aandacht aan jouw vacatures op Facebook, Instagram en Twitter.

Heb je een pakket afgenomen? Dan staan jouw vacatures online op de eerstvolgende werkdag nadat jij via je persoonlijke pagina een vacature hebt ingediend. Binnen 5 werkdagen besteden wij daarnaast aandacht aan jouw vacatures op Facebook, Instagram en Twitter.

Ik heb geen bevestigingsmail(s) van The Job Bar ontvangen. Wat moet ik doen?

Stuur even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Geef aan dat je geen bevestigingsmail(s) hebt ontvangen. Wij zoeken zo snel mogelijk voor je uit wat er aan de hand is.

Hoe lang blijft mijn vacature in de vacaturebank staan?

Na plaatsing blijft jouw vacature 183 dagen lang in onze vacaturebank staan. Daarna wordt deze automatisch verwijderd. Bezoekers kunnen de inhoud van je vacature dan niet meer zien en kunnen niet meer solliciteren.

Pakketten

Ik heb een pakket afgenomen, maar ik ben de toegangsgegevens voor mijn persoonlijke pagina kwijt. Wat moet ik doen?

Stuur even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Geef aan dat je jouw toegangsgegevens kwijt bent. Wij sturen je zo snel mogelijk nieuwe toegangsgegevens toe.

Let op: enkel de opgegeven contactpersoon kan het verzoek tot nieuwe toegangsgegevens bij ons indienen.

Hoe lang blijven pakketten voor het plaatsen van meerdere vacatures namens uitzendbureaus geldig?

Pakketten blijven een half jaar geldig en je bepaalt gedurende deze periode zelf wanneer je jouw vacatures plaatst. Na afloop van deze periode heb je geen toegang meer tot jouw persoonlijke pagina en kun je dus geen vacatures meer plaatsen via het afgenomen pakket.

Voor het plaatsen van nieuwe vacatures kun je een nieuw pakket of eenmalige plaatsing op The Job Bar afnemen.

De looptijd van mijn pakket is afgelopen, maar ik heb niet het volledige aantal vacatureplaatsingen binnen het pakket benut. Kan ik geld terugkrijgen?

Bij afname van een pakket is het aan jou om in te schatten hoeveel vacatures je gedurende een half jaar op The Job Bar wilt plaatsen. Bij afloop van het pakket heb je geen toegang meer tot jouw persoonlijke pagina en kun je geen vacatures meer plaatsen. Je kunt geen geld terugkrijgen voor de vacatureplaatsingen die je niet hebt benut binnen het afgelopen pakket.

 

Vacature aanpassen of laten verwijderen

Ik heb verkeerde gegevens doorgegeven bij de plaatsing van mijn vacature. Hoe kan ik deze gegevens aanpassen?

Om gegevens voor een geplaatste vacature aan te passen, stuur je een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Laat even weten om welke vacature het gaat en wat je precies wilt aanpassen. Alleen de opgegeven contactpersoon kan de gegevens van de vacature aanpassen.

Let op: de functie en de opdrachtgever van een geplaatste vacature kunnen niet gewijzigd worden, tenzij het gaat om kleine aanpassingen (denk aan een kleine correctie in de naam van de opdrachtgever of een kleine toevoeging of aanpassing in de functiebeschrijving). Er kan dus geen geheel nieuwe opdrachtgever of functie worden opgegeven door middel van een wijziging. Voor een nieuwe opdrachtgever of functie dient een nieuwe vacature te worden geplaatst.

Hoe kan ik een door mij geplaatste vacature laten verwijderen uit de vacaturebank?

Je kunt een door jou geplaatste vacature op elk gewenst moment laten verwijderen uit onze vacaturebank. Stuur even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl met daarin het verzoek tot verwijdering. Geef hierbij duidelijk aan om welke vacature het gaat.

 

Sollicitaties

Geeft The Job Bar garantie dat ik op tijd een geschikte werknemer vind?

Als jij jouw vacature bij ons plaatst, dan nemen wij deze op in onze vacaturebank. Daarnaast besteden wij aandacht aan jouw vacature op onze socialmediakanalen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw vacature veel geïnteresseerden bereikt. Dit doen wij met volledige inzet en aandacht. Wij kunnen echter niet garanderen dat jij binnen de gewenste termijn de juiste werknemer vindt.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Via het sollicitatieformulier onderaan jouw vacature sturen kandidaten hun sollicitatie rechtstreeks naar het e-mailadres waarop jij de sollicitaties wilt ontvangen. Zij sturen met hun sollicitatie de bestanden mee die jij van ze wenst te ontvangen. Het contact tussen jou en de sollicitant verloopt verder rechtstreeks per e-mail, zonder tussenkomst van The Job Bar.

Hoe kan ik de kans op reacties op mijn vacature vergroten?

Je kunt de kans op reacties vergoten door duidelijke en volledige informatie te geven over de vacature. Zorg indien mogelijk voor mooie foto’s van de opdrachtgever die de sfeer en werkzaamheden van de job(s) goed weergeven. Wees daarnaast goed bereikbaar voor lezers die naar aanleiding van de vacature vragen hebben.

 

Kosten en betaalwijzen

Kan ik mijn vacature namens een uitzendbureau gratis plaatsen op The Job Bar?

Als je namens een uitzendbureau vacatures plaatst op The Job Bar, dan betaal je daar een vergoeding voor. Kies je ervoor om vacatures te plaatsen zonder pakket, dan betaal je eenmalig een vast bedrag per vacature. Kies je voor een pakket, dan betaal je eenmalig de kosten van het pakket. Je hebt dus niet te maken met terugkerende kosten. Wij vragen daarnaast ook geen vergoeding voor via ons vervulde vacatures.

Meer informatie over het plaatsen van een vacature namens een uitzendbureau

Hoeveel kost het plaatsen van vacatures voor uitzendbureaus?

Als je namens een uitzendbureau vacatures wilt plaatsen op The Job Bar, dan kan dit op twee manieren. Je kunt kiezen voor het eenmalig plaatsen van enkele vacatures (maximaal 5 vacatures per keer) of het afnemen van een pakket voor het plaatsen van meer vacatures gedurende een half jaar (20, 50 of 100 vacatures).

Vacatures plaatsen zonder pakket (tot 5 vacatures per keer)

Via een eenmalige plaatsing kun je enkele vacatures (max. 5 per keer) plaatsen voor het vaste bedrag van €17,50 per vacature (excl. 21% btw).

Vacatures plaatsen met een pakket (tot 20, 50 of 100 vacatures)

Bij de afname van een pakket heb je de keuze uit de volgende pakketten:

  • Pakket 1 (20 vacatureplaatsingen)
  • Pakket 2 (50 vacatureplaatsingen)
  • Pakket 3 (100 vacatureplaatsingen)

Onze tarieven per pakket:

  • Pakket 1: €300 (je betaalt hier €15 per vacature)*
  • Pakket 2: €625 (je betaalt hier €12,50 per vacature)*
  • Pakket 3: €1000 (je betaalt hier €10 per vacature)*

*excl. 21% btw

Welke betaalvormen kan ik kiezen?

Je kunt ervoor kiezen om direct online of later per factuur te betalen. Direct online betalen kan via iDEAL of creditcard. Deze betalingen worden veilig verwerkt door betaalprovider Mollie. Kies je ervoor om per factuur te betalen, dan vragen wij jou het factuurbedrag binnen de termijn (15 dagen) aan ons over te maken.

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn online betaling niet is geslaagd. Wat moet ik doen?

In de e-mail waarin wij je laten weten dat je betaling niet is geslaagd vind je een link. Via deze link kun je jouw betaling alsnog gemakkelijk afronden. Je kunt het bedrag ook aan de hand van de factuur handmatig naar ons overmaken. Na een geslaagde betaling ontvang je van ons een betalingsbevestiging. Jouw bestelling is hiermee definitief.

Ik heb het factuurbedrag overgemaakt, maar nog geen bericht van jullie ontvangen dat mijn betaling is ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je het bedrag meer dan 3 dagen geleden hebt overgemaakt, stuur dan even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Dan stellen wij je zo snel mogelijk op de hoogte van de status van jouw betaling!

Waar vind ik mijn factuur?

  • Kies je ervoor om direct online te betalen en slaagt je betaling in 1 keer? Dan vind je de factuur in de betalingsbevestiging
  • Kies je ervoor om direct online te betalen en slaagt je betaling niet in 1 keer? Dan vind je de factuur in de e-mail waarin we je melden dat je betaling niet is geslaagd
  • Kies je ervoor om per factuur te betalen? Dan vind je de factuur in de aanvraagbevestiging

Moet ik betalen als ik personeel vind via The Job Bar?

Je betaalt ons alleen voor het plaatsen van jouw vacature(s) in onze vacaturebank. Je hoeft ons dus niet te betalen als je personeel vind via The Job Bar. Wij zijn geen uitzendbureau.

Krijg ik geld terug als mijn vacature binnen de looptijd van een half jaar laat verwijderen uit de vacaturebank?

Je kunt door jou geplaatste vacatures op elk gewenst moment door ons laten verwijderen uit de vacaturebank. Je hebt hierbij geen recht op restitutie van geld voor de resterende periode.

 

Vragen

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag!