Veelgestelde vragen- Werkgevers -


Werkzoekenden

Vacature plaatsen

Hoe plaats ik een vacature op The Job Bar?

Het plaatsen van jouw vacature is heel eenvoudig. Ga naar vacature plaatsen en vul het aanvraagformulier in. Druk daarna op ‘Opties kiezen’ en bepaal welke opties je wilt afnemen. De eerste 2 opties zijn gratis en hebben we daarom alvast voor je aangevinkt. De overige opties zijn betaald en kun je zelf aanvinken als je meer bereik en aandacht wilt creëren voor jouw vacature.

Klik hierna op ‘Plaatsing afronden’ en vul jouw contactgegevens en factuurgegevens (indien je kiest voor betaalde opties) in. Ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring en rond jouw bestelling af.

De eerstvolgende werkdag staat jouw vacature in de vacaturebank op The Job Bar. Binnen 5 werkdagen wijden wij een post op Facebook, Instagram en Twitter aan jouw vacature. Als je betaalde opties hebt afneemt, starten wij deze de eerstvolgende werkdag nadat de betaling bij ons binnen is.

Meer informatie over het plaatsen van een vacature

Kan ik mijn vacature gratis plaatsen op The Job Bar?

Ja, dat kan zeker! Als je jouw vacature plaatst op The Job Bar, dan wordt deze altijd gratis 183 dagen opgenomen in onze vacaturebank. Daarnaast besteden wij gratis aandacht aan jouw vacature op onze socialmediakanalen. Op deze manier maken wij het laagdrempelig voor ondernemers om vacatures te plaatsen en kunnen wij werkzoekenden een groot en actueel aanbod aan horecavacatures bieden.

Wil je dat jouw vacature extra opvalt in het overzicht? Of wil je meer bereik en aandacht creëren voor jouw vacature? Dan kun je bij het plaatsen van jouw vacature kiezen voor één of meerdere betaalde optie(s). Dit is echter niet verplicht.

Mijn horecazaak ligt niet in Amsterdam. Kan ik een vacature plaatsen op The Job Bar?

Je kunt jouw vacature ook op The Job Bar plaatsen als jouw horecazaak niet in Amsterdam ligt. Wees je er wel van bewust dat The Job Bar vooral bekend is onder werkzoekenden in Amsterdam en omstreken. In de toekomst zijn wij van plan om ook actief te worden in andere steden.

Moet ik mij aanmelden of inschrijven bij The Job Bar als ik een vacature wil plaatsen?

Voor het plaatsen van een vacature op The Job Bar is geen aanmelding of inschrijving nodig.

Lees meer informatie over het plaatsen van een vacature

Hoe komt mijn vacature eruit te zien in de vacaturebank?

Wij plaatsen alle vacatures op The Job Bar in dezelfde opmaak en in hetzelfde format. Zo zorgen we ervoor dat iedere vacature er netjes en overzichtelijk uitziet. Bekijk onze voorbeeldvacature om te zien hoe jouw vacature getoond wordt. Of bekijk de vacatures die op dit moment in het job overzicht staan.

Wanneer staat mijn vacature online?

De eerstvolgende werkdag na aanvraag staat jouw vacature in de vacaturebank op The Job Bar. Binnen 5 werkdagen wijden wij een post op Facebook, Instagram en Twitter aan jouw vacature. Als je betaalde opties hebt afneemt, starten wij deze de eerstvolgende werkdag nadat de betaling bij ons binnen is.

Ik heb geen bevestigingsmail(s) van The Job Bar ontvangen. Wat moet ik doen?

Stuur even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Geef aan dat je geen bevestigingsmail(s) hebt ontvangen. Wij zoeken zo snel mogelijk voor je uit wat er aan de hand is.

Hoe lang blijft mijn vacature in de vacaturebank staan?

Na plaatsing blijft jouw vacature 183 dagen lang in onze vacaturebank staan. Daarna wordt deze automatisch verwijderd. Bezoekers kunnen de inhoud van je vacature dan niet meer zien en kunnen niet meer solliciteren.

 

Aanvullende opties

Welke extra opties kan ik afnemen om meer bereik en aandacht voor mijn vacature te creëren?

Naast het gratis plaatsen van jouw vacature in onze vacaturebank heb je de mogelijkheid om betaalde opties bij ons af te nemen om zo meer bereik en aandacht te creëren voor jouw vacature.

Vacature verspreid via betaalde advertenties

Je kunt ervoor kiezen om jouw vacature door ons te laten verspreiden via betaalde advertenties op Facebook en Instagram. Afhankelijk van de duur en het bedrag dat je kiest, verschijnt jouw vacature op deze manier op de tijdlijn van minimaal 3.000 tot minimaal 8.000 mensen.

Lees meer over deze optie

Blogartikel over jouw vacature + verspreiding betaalde advertenties

Je hebt de mogelijkheid om ons een blogartikel te laten schrijven over jouw vacature en horecazaak. Op deze manier kun jij lezers op een creatieve en persoonlijke manier overtuigen om te solliciteren op jouw vacature!

Wij komen persoonlijk langs om alles te weten te komen over de zaak, het team en de vacature. We maken mooie foto’s die bij het blogartikel worden geplaatst.

Het artikel wordt geplaatst op The Job Blog. Het artikel blijft gedurende de plaatsing van jouw vacature in de vacaturebank op The Job Blog staan. Het blogartikel wordt 7 dagen verspreid als advertentie op Facebook en Instagram en delen wij hem op onze social media. Naast de lezers van The Job Blog en onze social media bereikt het blogartikel op deze manier minimaal 1.000 extra personen via Facebook en Instagram.

Lees meer over deze optie

Vacature plaatsen als Top Job

Om jouw vacature extra te laten opvallen in het job overzicht, kun je jouw vacature plaatsen als Top Job. Dit betekent dat jouw vacature bovenaan in het job overzicht getoond wordt, vóór de reguliere vacatures. Daarnaast krijgt jouw vacature een opvallende Top Job vermelding.

Lees meer over deze optie

Kan ik extra opties afnemen voor mijn vacature die al op The Job Bar staat?

Ja, je kunt gemakkelijk extra opties afnemen voor jouw reeds geplaatste vacature via het formulier Vacature boosten. Zo kun je meer bereik en aandacht creëren voor jouw vacature of jouw vacature meer laten opvallen in onze vacaturebank.

Wat zijn de prijzen voor de extra opties die ik kan aanschaffen?

Je plaatst jouw vacature gratis in onze vacaturebank. Wij delen jouw geplaatste vacature daarnaast gratis via onze socialmediakanalen. Wil je dat jouw vacature extra opvalt in het overzicht? Of wil je meer bereik en aandacht creëren voor jouw vacature? Dan kun je bij het plaatsen van jouw vacature kiezen voor één of meerdere betaalde opties.

Vacature verspreid via betaalde advertenties

Je kunt ervoor kiezen om jouw vacature door ons te laten verspreiden via betaalde advertenties op Facebook en Instagram. Afhankelijk van de duur en het bereik dat je kiest, betaal je hiervoor eenmalig €37,50 – €100 (ex. btw).

Blogartikel over jouw vacature + verspreiding betaalde advertenties

Je hebt de mogelijkheid om ons een blogartikel te laten schrijven over jouw vacature en horecazaak. Op deze manier kun jij lezers op een creatieve en persoonlijke manier overtuigen om te solliciteren op jouw vacature! Wij komen persoonlijk langs om alles te weten te komen over de zaak, het team en de vacature. We maken mooie foto’s die bij het blogartikel worden geplaatst. Het artikel wordt geplaatst op The Job Blog en daarnaast gedurende 7 dagen verspreid als advertentie op Facebook en Instagram. Je betaalt hiervoor eenmalig €75 (ex. btw).

Vacature plaatsen als Top Job

Om jouw vacature extra te laten opvallen in het job overzicht, kun je jouw vacature plaatsen als Top Job. Dit betekent dat jouw vacature bovenaan in het job overzicht getoond wordt, vóór de reguliere vacatures. Daarnaast krijgt jouw vacature een opvallende Top Job vermelding. Je betaalt hiervoor €10 per maand (ex. btw).

Lees hier meer over onze tarieven

Wanneer starten jullie met de extra optie(s) die ik heb afgenomen?

De eerstvolgende werkdag nadat jouw betaling bij ons binnen is, starten wij met de uitvoering van de optie(s) die je hebt afgenomen. Op het moment dat wij jouw betaling hebben ontvangen, sturen wij je een betalingsbevestiging.

 

Vacature aanpassen of stopzetten

Ik heb verkeerde gegevens doorgegeven bij de plaatsing van mijn vacature. Hoe kan ik deze gegevens aanpassen?

Om gegevens voor een geplaatste vacature aan te passen, stuur je een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Laat even weten wat het vacaturenummer is en wat je precies wilt aanpassen. Let op: alleen de opgegeven contactpersoon kan de gegevens van de vacature aanpassen.

Hoe kan ik de plaatsing van mijn vacature en/of afgenomen opties stopzetten?

Je kunt de plaatsing van jouw vacature en/of afgenomen betaalde opties op elk gewenst moment stopzetten. Stuur een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl met daarin het verzoek tot stopzetting. Vermeld hierbij het juiste vacaturenummer. Je hebt geen recht op restitutie voor de resterende periode.

 

Sollicitaties

Geeft The Job Bar garantie dat ik op tijd een geschikte werknemer vind?

Als jij jouw vacature bij ons plaatst, dan zorgen wij ervoor dat deze opgenomen wordt in onze vacaturebank en verschijnt op onze socialmediakanalen. Als je betaalde opties afneemt, dan zorgen wij voor meer bereik en aandacht voor jouw vacature. Dit doen wij met volledige inzet en aandacht. Wij kunnen echter niet garanderen dat jij binnen de gewenste termijn de juiste werknemer vindt.

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Via het sollicitatieformulier onderaan jouw vacature sturen kandidaten hun sollicitatie rechtstreeks naar het e-mailadres waarop jij de sollicitaties wilt ontvangen. Zij sturen met hun sollicitatie de bestanden mee die jij van ze wenst te ontvangen. Het contact tussen jou en de sollicitant verloopt verder rechtstreeks per e-mail, zonder tussenkomst van The Job Bar.

Hoe kan ik de kans op reacties op mijn vacature vergroten?

Je kunt de kans op reacties vergoten door duidelijke en volledige informatie te geven over de vacature. Probeer lezers te verleiden om te solliciteren door wat meer over het team te vertellen en zorg voor leuke foto’s van jouw horecazaak. Wees daarnaast goed bereikbaar voor lezers die naar aanleiding van de vacature vragen hebben.

 

Kosten en betaalwijzen

Kan ik mijn vacature gratis plaatsen op The Job Bar?

Ja, dat kan zeker! Als je jouw vacature plaatst op The Job Bar, dan wordt deze altijd gratis 183 dagen opgenomen in onze vacaturebank. Daarnaast besteden wij gratis aandacht aan jouw vacature op onze socialmediakanalen. Op deze manier maken wij het laagdrempelig voor ondernemers om vacatures te plaatsen en kunnen wij werkzoekenden een groot en actueel aanbod aan horecavacatures bieden.

Wil je dat jouw vacature extra opvalt in het overzicht? Of wil je meer bereik en aandacht creëren voor jouw vacature? Dan kun je bij het plaatsen van jouw vacature kiezen voor één of meerdere betaalde opties. Dit is echter niet verplicht.

Hoeveel kosten de betaalde opties die ik kan aanschaffen om meer bereik te creëren voor mijn vacature?

Je plaatst jouw vacature gratis in onze vacaturebank. Wil je dat jouw vacature extra opvalt in het overzicht? Of wil je meer bereik en aandacht creëren voor jouw vacature? Dan kun je bij het plaatsen van jouw vacature kiezen voor één of meerdere betaalde opties.

Vacature verspreid via betaalde advertenties

Je kunt ervoor kiezen om jouw vacature door ons te laten verspreiden via betaalde advertenties op Facebook en Instagram. Afhankelijk van de duur en het bereik dat je kiest, betaal je hiervoor eenmalig €37,50 – €100 (ex. btw).

Blogartikel over jouw vacature + verspreiding betaalde advertenties

Je hebt de mogelijkheid om ons een blogartikel te laten schrijven over jouw vacature en horecazaak. Op deze manier kun jij lezers op een creatieve en persoonlijke manier overtuigen om te solliciteren op jouw vacature! Wij komen persoonlijk langs om alles te weten te komen over de zaak, het team en de vacature. We maken mooie foto’s die bij het blogartikel worden geplaatst. Het artikel wordt geplaatst op The Job Blog en daarnaast gedurende 7 dagen verspreid als advertentie op Facebook en Instagram. Je betaalt hiervoor eenmalig €75 (ex. btw).

Vacature plaatsen als Top Job

Om jouw vacature extra te laten opvallen in het job overzicht, kun je jouw vacature plaatsen als Top Job. Dit betekent dat jouw vacature bovenaan in het job overzicht getoond wordt, vóór de reguliere vacatures. Daarnaast krijgt jouw vacature een opvallende Top Job vermelding. Je betaalt hiervoor €10 per maand (ex. btw).

Lees hier meer over onze tarieven

Ik heb een e-mail ontvangen dat mijn online betaling niet is geslaagd. Wat moet ik doen?

In de e-mail waarin wij je laten weten dat je betaling niet is geslaagd vind je een link. Via deze link kun je jouw betaling alsnog gemakkelijk afronden. Je kunt het bedrag ook aan de hand van de factuur handmatig naar ons overmaken. Na een geslaagde betaling ontvang je van ons een betalingsbevestiging. Jouw bestelling is hiermee definitief.

Ik heb het factuurbedrag overgemaakt, maar nog geen bericht van jullie ontvangen dat mijn betaling is ontvangen. Wat moet ik doen?

Als je het bedrag meer dan 3 dagen geleden hebt overgemaakt, stuur dan even een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl. Dan stellen wij je zo snel mogelijk op de hoogte van de status van jouw betaling!

Welke betaalvormen kan ik kiezen bij het aanschaffen van extra opties?

Je kunt ervoor kiezen om direct online of later per factuur te betalen. Direct online betalen kan via iDEAL of creditcard. Deze betalingen worden veilig verwerkt door betaalprovider Mollie. Kies je ervoor om per factuur te betalen, dan vragen wij jou het factuurbedrag binnen de termijn (15 dagen) aan ons over te maken.

Waar vind ik mijn factuur?

  • Kies je ervoor om direct online te betalen en slaagt je betaling in 1 keer? Dan vind je de factuur in de betalingsbevestiging
  • Kies je ervoor om direct online te betalen en slaagt je betaling niet in 1 keer? Dan vind je de factuur in de e-mail waarin we je melden dat je betaling niet is geslaagd
  • Kies je ervoor om per factuur te betalen? Dan vind je de factuur in de aanvraagbevestiging

Moet ik betalen als ik personeel vind via The Job Bar?

Je betaalt ons alleen voor de door jou gekozen extra opties. Je hoeft ons dus niet te betalen als je personeel vind via The Job Bar. Wij zijn geen uitzendbureau.

Krijg ik geld terug als ik de betaalde opties tijdens de looptijd stopzet?

Je kunt de plaatsing van jouw vacature en/of afgenomen betaalde opties op elk gewenst moment stopzetten. Je hebt hierbij geen recht op restitutie voor de resterende periode.

 

Vragen

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een PB via Facebook of een mail naar info@jobbar.nl of maak gebruik van het contactformulier. Wij helpen je graag!